5 måder at blokere nogen på Twitch 您所在的位置:网站首页 twitch app 5 måder at blokere nogen på Twitch

5 måder at blokere nogen på Twitch

2023-03-22 20:15| 来源: 网络整理| 查看: 265

I løbet af de sidste par år har platforme, der hjælper spillere med at interagere, været stigende. Der er dog ingen sikkerhed for, at du kan lide alt det, du støder på på disse sociale platforme. Vi har tidligere dækket en guide til blokering af brugere på Discord, i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du blokerer nogen på Twitch på iPhone- og Android-appen.

Indholdsfortegnelse Hvad sker der, når du blokerer nogen på Twitch Mobile App Sådan blokerer du nogen på Twitch på iPhone og Android 1. Bloker nogen ved hjælp af Twitch Search 2. Bloker en Twitch-bruger fra feed 3. Bloker nogen på Stream Chat 4. Bloker en Twitch-bruger på Whisper 5. Bloker hvisken fra Strangers på Twitch Sådan får du vist blokerede brugere og fjern blokering af nogen på Twitch Ofte stillede spørgsmål om blokering af nogen på Twitch Se kun hvad du kan lide

Der er adskillige måder, hvorpå du kan blokere nogen på Twitch. Du kan enten søge efter brugernavnet og blokere dem, men hvis du synes, det er tidskrævende, har Twitch et par hurtige muligheder for at blokere konti. Vi viser dig alt om det, men lad os først forstå, hvad der sker, hvis du blokerer nogen på Twitch.

Hvad sker der, når du blokerer nogen på Twitch Mobile App

Blokering af nogen på Twitch fjerner dem fra dine følgere og forhindrer dem også i at følge dig. De vil ikke være i stand til at sende nogen private beskeder og kan derfor ikke bruge Whisper-funktionen.

Derudover, hvis du er en streamer, vil blokering af nogen forhindre dem i at abonnere på din kanal og se dine streams. Det vil også forhindre dem i at købe gaveabonnementer til andre brugere på din kanal.

Hvis du ser noget upassende i livechatten, kan du filtrere deres beskeder fra de chats, du ikke modererer. Desuden vil du ikke være i stand til at se dem på live chat, når du først bruger blokeringsfunktionen.

Nu hvor du forstår, hvad funktionen gør, lad os se, hvordan du kan bruge blokfunktionen på Twitch.

Sådan blokerer du nogen på Twitch på iPhone og Android

Her er fem måder, hvorpå du kan blokere nogen på Twitch på mobilappen. Proceduren er ens for både iPhone og Android-appen. Lad os begynde med den traditionelle måde at blokere nogen på – som er at søge efter deres brugernavn og bruge blokeringsknappen.

1. Bloker nogen ved hjælp af Twitch Search

Hvis du vil blokere en bestemt bruger og kende deres brugernavn, kan du søge efter deres profil for at blokere vedkommende. Sådan kan du gøre det.

I forhold :  Toggl vs Harvest: Sammenligning af to bedste tidssporingsapps head-to-head

Trin 1: Åbn Twitch-appen.

Trin 2: Indtast deres brugernavn i søgefeltet, og tryk for at åbne deres profil fra søgeresultatet.

Trin 3: Når det åbner, skal du trykke på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.

Trin 4: Tryk på Bloker for at blokere brugeren i at interagere med dig på Twitch.

Sådan kan du blokere en Twitch-bruger ved hjælp af søgelinjen. Men ser du noget på dit feed, du ikke kan lide, og ønsker at blokere det? Sådan kan du gøre det.

2. Bloker en Twitch-bruger fra feed

Twitch anbefaler kanaler, og nogle gange vil du ikke have, at en bestemt kanal dukker op på dit feed. Ja, der er muligheden for ikke-interesserede, der forhindrer kanalen i at anbefale anbefalinger, men det betyder ikke, at du aldrig vil støde på det samme igen.

Derfor, for helt at slippe af med den bestemte bruger eller streamer fra Twitch, bør du overveje at blokere dem.

Trin 1: Åbn Twitch-appen, og tryk på ikonet med tre prikker ved siden af ​​en anbefaling, du ikke kan lide.

Trin 2: Tryk på Bloker streamer/bruger.

Det er alt, du behøver at gøre. Lad os derefter tage et kig på, hvordan man blokerer nogen på Twitch på live chat.

3. Bloker nogen på Stream Chat

Hvis du opdager en bruger, der konstant spammer eller sender beskeder på en persons livechat med upassende sprog, kan du nemt blokere dem. Sådan gør du.

Trin 1: Åbn Twitch-appen, og i livestreamchatten skal du trykke på det brugernavn, du vil blokere.

Trin 2: Tryk på Bloker.

Men hvad hvis du modtager private beskeder fra nogen på Twitch, og du vil blokere dem væk? Læs næste afsnit for at vide mere.

4. Bloker en Twitch-bruger på Whisper

Twitch har en funktion kaldet Whisper. Det er en privat chat mellem to brugere. Hvis du vil blokere brugeren i Whisper-chatvinduet, gør du sådan her.

Trin 1: Åbn Twitch-appen, og tryk på ikonet Indstillinger i Whisper-chatvinduet.

Trin 2: Du vil finde en mulighed for at blokere brugeren. Tryk på knappen Bloker.

Dette vil blokere brugeren, og de vil ikke være i stand til at sende nogen hvisken til dig blandt de andre begrænsninger, der håndhæves ved at blokere dem.

Men ser du ud til at du modtager en masse hvisken fra konti, som du ikke følger? Du kan løse dette!

5. Bloker hvisken fra Strangers på Twitch

Twitch har en funktion til at deaktivere Whispers eller private beskeder fra konti, du ikke følger. Dette er en fantastisk måde at slippe af med spam og andre uønskede beskeder på Twitch.

I forhold :  Sådan sletter du en Blizzard-konto

Trin 1: Åbn Twitch-appen og tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne.

Trin 2: Tryk på Indstillinger.

Trin 3: Tryk på ‘Sikkerhed og privatliv’.

Trin 4: Slå kontakten til for ‘Blok hvisken fra fremmede’.

Det var alle, hvordan du kunne blokere nogen på Twitch. Men hvis du har ændret mening og vil fjerne blokeringen af ​​en bruger på Twitch, er det sådan her.

Sådan får du vist blokerede brugere og fjern blokering af nogen på Twitch

Hvis du ved et uheld blokerede nogen på Twitch på iPhone eller Android eller ombestemte dig og beslutter dig for at fjerne blokeringen af ​​dem, kan du nemt gøre det. Dette vil dog give dem mulighed for at interagere med dig på platformen. Sådan gør du det.

Trin 1: Åbn Twitch-appen og tryk på dit profilikon øverst til højre.

Trin 2: Tryk på Indstillinger.

Trin 3: Tryk på ‘Sikkerhed og privatliv’.

Trin 4: Under afsnittet Blokerede brugere vil du se en liste over brugere, du har blokeret. Tryk på indstillingen Fjern blokering ved siden af ​​den konto, du vil fjerne blokeringen af.

Der går du, det er sådan, du kan bruge eller vende tilbage blokeringsfunktionen på Twitch. Men hvis du stadig har flere spørgsmål, så tjek næste afsnit.

Ofte stillede spørgsmål om blokering af nogen på Twitch 1. Kan du midlertidigt blokere nogen på Twitch?

Du kan kun blokere nogen og endda fjerne blokeringen på et hvilket som helst tidspunkt. Der er dog ingen mulighed for midlertidigt at blokere nogen på Twitch.

2. Hvad sker der, hvis du rapporterer nogen på Twitch?

Indholdsmoderatorer på Twitch vil undersøge de begåede overtrædelser og vil tage et opkald om at suspendere eller forbyde den rapporterede konto.

Se kun hvad du kan lide

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at forbedre din oplevelse på Twitch ved at blokere indhold og brugere, du fandt upassende. Selvom blokfunktioner er nyttige, er en effektiv løsning, at platforme gør en større indsats for at uddanne brugerne til at opretholde harmoni og ikke overtræde regler på nogen måde. Det håber vi at se mere af i fremtiden!



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

      专题文章
        CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有